+20% NHL

Nu är 20% av säsongen spelade eller i alla fall grundserien. Sett några matcher i år men inte jätte många. Har länge velat kommentera en del men tyckt att det vart för tidigt. Men nu är det dag för lite korta kommentarer.

Finns några lag som har öppnat starkt denna säsongen och det är framför allt Chicago som har inte förlorat en ända match på ordinarie tid ännu. Säga av man vill men imponerande. Även New Jersey och Boston har presterat genom att bara förlora en match vardera på ordinarie speltid.

Lag däremot som inte gått speciellt bra och faktiskt sämre än jag förväntat mig är Washington och Colorado. Ser man till mitt personliga favoritlag Rangers så öppnade de säsongen svagt men har sedan tagit sig och är just nu precis uppe på slutspelsplats men de kommer att få slita för att gå till slutspel i år tror jag.

Sett på ligan över lag så är den väldigt jämn och jag tror det kommer att fortsätta att vara det i alla fall fram tills att halva säsongen är spelad innan man kan se några större tendenser på vilka som kommer spela slutspel och vilka som inte gör det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s