Frölundas säsong är över

Säsongen är över för indianerna som du drar sig tillbaka för säsongen och Kenta tackar för sig. Jag måste säga att han gjort ett bra jobb med laget under sin tid i klubben. Han gav Frölunda stabilitet när man behövde det efter en tid med många tränar byten. Tack Kenta!

En annan som ser ut att göra sorti ur Frölunda och elitserien nu är Pebben. Frölunda har inte förlängt med honom och han har en fantastisk karriär bakom sig men nu ser det ut att vara över. En klassisk Frölunda spelare med ett hjärta som brinner för klubben.

Om vi tittar framåt så kommer nu Roger Rönnberg in och blir tränare och jag tror det kan bli en väldigt spännande tid framför oss. Ännu vet man ju inte speciellt mycket om kommande säsong. I nu läget ser det ut som om 15 spelare är klara för nästa säsong. Framför allt saknas det som det som det ser ut i dag backar i Frölunda inför den kommande säsongen, dessutom behöver man två nya målvaktskontrakt och några få forwards. Räkna med att jag kommer att hålla ett öga på detta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s