I dag börjar Google I/O

I dag börjar Googles utvecklarkonferens vid namn Google I/O. Naturligtvis finns det massor av utvecklare på plats men även en hel del media kommer att finns på plats.

Under tre dagar kommer Google att hålla presentationer och olika workshops för utvecklare och media. Men stort fokus ligger på det som kommer att hända redan i dag. I kväll svensk tid kommer Google att hålla en presentation eller keynote som är plannerad att hålla på i hela tre timmar. Just nu vet vi ingenting om vad som kommer att presenteras men det spekuleras i en ny nexus läsplatta, en förbättring av Google now till iOS, ett nytt Android operativ och Babel.

Det jag tror kommer att bli den mest spännande nyheten är Babel som skall vara ett meddelandeprogram som finns på i princip alla plattformar såväl Android, iOS, webben och integreras i gmail och google+ har det talats om men allt är ännu bara rykten.

För er som är lite extra intresserade kommer eventet att sändas på youtube och även på teknikbloggen http://live.slashat.se/ och deras sändning börjar kl 17.30.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s