New York Rangers nya tränare

Ny huvudtränare i New York Rangers blir Alain Vigneault som de senaste 7 åren tränat Vancouver. Han har en lugnare stil än än Rangers förra tränare Torterella som faktiskt nyss presenterats som Vancouvers nya huvudtränare. Som back tränare blir det Ulf Samuelsson som senaste två åren varit huvudtränare i Modo i elitserien.

Mina tankar om detta är ännu ganska blandade. Samuelsson skall enligt självaste Gretzky vara en riktigt bra back tränare. Själv gillade jag sättet som Samuelsson tränade Modo under senaste säsongen och speciellt i slutspelet. Hur han nu klara sig i NHL blir en annan fråga men han har vart där tidigare och jag tror nog faktiskt det kan bli ganska bra.

Ser man till Vigneault så har han fina meriter från tidigare och jag tror att Rangers kan behöva en lite lugnare tränare. Sedan har Vancouvers problem de senaste åren vart att det vart väldigt bra i grundserien men inte i slutspelet. Rangers skulle jag nästa säga har vart tvärt m där de har varit okej i grundserien och nästan precis tagit sig dit för att sedan prestera ganska bra i slutspelet eller i alla fall över förväntningarna.

Hur det verkligen blir det får vi se i höst vilket jag verkligen ser fram emot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s