Avslutningen av How I Meet Your Mother

Skall försöka att spoila något men kan komma att bli svårt. Men nu har jag sett det sista avsnittet någonsin av How I Meet Your Mother (HIMYM). Tycker det blir en känslomässig berg- & dalbana och det är bra men en en och annan liten twist här och där. I Sverige sänds avsnittet den 18 maj om jag är rätt underrättad så ni som skall se det på svensk tv får vänta lite till på sista avsnittet.

Twitter har de senaste dagarna exploderat av åsikter angående slutet på tv-serien så vill du inte vete hur det slutar skall du kanske hålla dig borta i från vissa flöden i sociala medier. I mitt Facebook flöde har till exempel ett alternativt slut dykt upp i dag.

Jag tycker att sista avsnittet är helt okej men det slutar inte helt som jag önskar. Med det väcker känslor och det ger ett avslut även om jag kanske hade önskat lite mer. Känns som du försöker runda av hela serien lite snabbare än vad det egentligen finns tid till. Sedan tycker jag personligen att det är lite konstigt att det inte gjorde en jämn säsong 10 för att avsluta serien men jag antager att det har med villkor i från skådespelarna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s